Termat dhe kushtet

Çmimet Çmimet e dyqanit përfshijnë TVSH. Kostoja e dërgeses do t’i shtohet secilës porosi. Normalisht, kjo kosto është 250 Lek brenda Tiranës dhe 350 Lek brenda Shqipërisë. Porositë Marrëdhënia kontraktuale…

Continue Reading Termat dhe kushtet

Kontakt

Na kontaktoni SKINCODE ALBANIA info@skincode.alwww.skincode.alSwiss Brands Distribution sh.p.kRr. Tish Dahia, Kompleksi Kika 2, Njesia 1Tel: +35542257813Email: office@skincode.al

Continue Reading Kontakt

Terapi e avancuar qelizore per lekure me rinore

Skincode Exclusive është një koleksion lluksoz, qelizor dhe revolucionar për kujdesin e lëkurës i formuluar për nevojat e një lëkure të maturuar. Trajtimet e fuqishme kundër plakjes përshpejtojnë procesin e…

Continue Reading Terapi e avancuar qelizore per lekure me rinore

Cellular Anti-Aging Sheet Mask

Maskë që ju jep rezultate të menjëhershme të një trajtimi fytyre Spa. Përmban një eliksir potent me efekt botox, duke zbehur vijat e rrudhat, ndërkohë stimulon prodhimin e faktorëve të dobishëm për lëkurën duke e lënë atë të relaksuar dhe rrezatuese. Përmban kompleksin unik ACR, për rigjenerimin e qelizave dhe nxitjen e një lëkure rinore.

Continue Reading Cellular Anti-Aging Sheet Mask

Cellular Line & Wrinkle Filler

Formulim i mëndafshtë që zbeh vijat & rrudhat që në kontakt të parë me lëkurën. Aplikatori i shënjestruar është ideal për zbutjen e pamjes së vijave rreth buzeve & syve. Përbërësit aktiv ndihmojnë në mbushjen dhe zbutjen e rrudhave me sfera natyrale hidratuese. Rezultati është një lëkurë e njëtrajtshme, reflektim i përmirësuar të dritës dhe rrezatim të përmirësuar & rinor të lëkurës.

Continue Reading Cellular Line & Wrinkle Filler

Cellular Night Refine & Repair

Krem nate intensiv i formuluar për të ndihmuar lëkurën e maturuar të duket e rigjallëruar, rrezatuese, e butë dhe më rinore. Përmban një ‘peeling peptide’ special që ndihmon në stimulimin e procesit të rigjenerimit qelizor dhe imiton procesin e rinimit qelizor të një lëkure rinore. Gjithashtu vepron me Kompleksin Aktiv Rigjenerues Qelizor (ACR) për të stimuluar rigjenerimin qelizor përgjatë natës kohë kur riparimi është optimal.

Continue Reading Cellular Night Refine & Repair