Cellular Overnight Restoration Oil

10500 LEK

Vaj restorativ I cili përmirëson lëkurën tuaj gjatë kohës që flini. Kjo përzierje e fuqishme e vajrave omega përthithet menjëherë dhe ndihmon në rritjen e elasticitetit dhe shkëlqimit të lëkurës. I pasur me Krunde Orizi , Vaj Tamanu dhe Omega3 ndihmon në rigjenerim ndërkohë që rrit elasticitetin.

all-skin
Anti-dark spot
cream
night

REZULTATET

 • Një trajtim intensiv restaurues përgjatë natës
 • Suporton funksionet riparuese dhe rinuese të lëkurës
 • Ushqen lëkurën me vajra omega ushqyes
 • Restauron shëndetin e lëkurës dhe rrezatimin
 • Të kthyer shëndetin dhe shkëlqimin lëkurës ndërkohë që flini
 • Të rritur elasticitetin e lëkurës
 • Lëkura të stresuara që kanë nevojë për antioksidim
 • Të vonuar procesin e plakjes
 • Pa Paraben
 • Aromatizues pa-alergen
 • Kompleks ACR G2
 • Testuar dermatologjikisht
 • Nuk testohen tek kafshët
Vaj I Krundeve të Orizit,Vaj Organik Tamanu, Vaj Organic Jojoba, Vaj I Bajames së ëmbël, Vaj Organik I farës së Primula

Apliko cdo mbrëmje në lëkurë të pastër. Apliko 2-3 pika në fytyrë të larë. Përhape me pëllëmbët e duarve për një përthithje sa më të mirë.

PËRBËRËS AKTIV

Vaj I Krundeve të Orizit

 • Ushqen
 • Hidraton

Vaj Organic Jojoba

 • Rigjenerues dhe zbutës lëkure

Vaj Organik I farës së Primula

 • Ushqyes
 • rigjenerues dhe hidratues

Vaj Organik Tamanu

 • Ndihmon në formimin e indeve të reja

Kompleksi ACR

Perbere nga Syn-Tacks dhe Lipobelle Soyaglycone ® Syn®-Tacks është një përzierje e Tri-Peptid & Tetra-Peptid-7, që rrisin komunikimin qelizor & përmirësojne ushqyerjen epidermiale për të zvogeluar rrudhat, rritur tonicitetin e lëkurës & fortesine & per te përmirësuar qëndrueshmërine lëkurës. Soyaglycone është nxites I fuqishem natyral i kolagjenit që depërton thellë në lëkurë & është përfshirë në preparat lipozomal. Ofron lifting te dukshem & zvogëlon pamjen e vijave dhe rrudhave. Studimet tregojnë përmirësim të dukshëm në kompaktësinë, reduktimin e rrudhave & një rritje të tonicitetit & qëndrueshmërine se lëkurës.

VLERËSIMET

Nuk ka ende asnjë përshtypje.

Be the first to review “Cellular Overnight Restoration Oil”