Cellular Recharge Age-Renewing Mask

8150 LEK

Maske që rikarikon lëkurën për rigjenerim dhe rrezatim. Dukshëm transformon lëkurën, për një pamje rrezatuese dhe perfekte. Kombinimi unik i mikro-copëzave të zinkut, bakrit dhe magnezit ndihmojnë në rikarikimin e lëkurës me energji, duke nxitur rigjenerimin, kthimin e rrezatimit dhe duke lënë lëkurën të shndritshme si kurrë më parë.

Sasia
50 ml
Shto ne listën e dëshirave
Shto ne listën e dëshirave
all-skin
Anti-dark spot
cream
night

REZULTATET

 • Përmirëson rrezatimin e lëkurës
 • Zvogëlon shenjat e lodhjes
 • Lëkura mbetet me pamje më rinore
 • T’i dhënë energji e pamje rinore lëkurës
 • Të ushqyer lëkurën e thatë , me shenja plakje
 • Rigjenerimin e lëkurës
 • Zvogëlimin e shenjave të lodhjes
 • Pa Paraben
 • Aromatizues pa-alergen
 • Kompleks ACR G2
 • Testuar dermatologjikisht
 • Nuk testohen tek kafshët
Kompleks ACR, Ekstrakt nga lëvorja e Albizia julbrissin, Gjalp shea, Kompleks energjizues multi-mineral, Vaj fare nga Jojoba

Aplikohet një ose dy herë në javë, një shtresë e bollshme mbi fytyrë të pastër dhe shpërlaje me ujë të vakët pas 10-15 minutash.

PËRBËRËS AKTIV

Ameliox

 • Zvogëlon rrudhat dhe vijat e imta

Gjalp Shea

 • Trajtues
 • Qetesues

Vaj Jojoba

 • zbutës natyral

Kompleksi ACR

Perbere nga Syn-Tacks dhe Lipobelle Soyaglycone ® Syn®-Tacks është një përzierje e Tri-Peptid & Tetra-Peptid-7, që rrisin komunikimin qelizor & përmirësojne ushqyerjen epidermiale për të zvogeluar rrudhat, rritur tonicitetin e lëkurës & fortesine & per te përmirësuar qëndrueshmërine lëkurës. Soyaglycone është nxites I fuqishem natyral i kolagjenit që depërton thellë në lëkurë & është përfshirë në preparat lipozomal. Ofron lifting te dukshem & zvogëlon pamjen e vijave dhe rrudhave. Studimet tregojnë përmirësim të dukshëm në kompaktësinë, reduktimin e rrudhave & një rritje të tonicitetit & qëndrueshmërine se lëkurës.

VLERËSIMET

Nuk ka ende asnjë përshtypje.

Be the first to review “Cellular Recharge Age-Renewing Mask”