Skincode Exclusive është një koleksion lluksoz, qelizor dhe revolucionar për kujdesin e lëkurës i formuluar për nevojat e një lëkure të maturuar. Trajtimet e fuqishme kundër plakjes përshpejtojnë procesin e rigjenerimit qelizor, në këtë mënyrë ngadalëson plakjen e lëkurës.

Përbërësi kyç: Kompleksi Rigjenerues Aktiv Qelizor i Gjeneratës së Dytë (Kompleksi ACR G2) është me të vërtetë një zhvillim i jashtëzakonshëm në luftën kundër plakjes së lëkurës. I përbërë nga një kompleks me peptide dhe një përforcues kolagjeni biologjikisht aktiv që përmireson strukturën e lëkurës. Kompleksi ACR G2 hidraton thellësisht, jep një lift të dukshëm dhe një zvogëlim të vijave të holla dhe rrudhave.

Produktet e Skincode Exclusive janë të formuluara me aromatizues pa-alergen. Të gjithë produktet ACR G2 Exclusive nuk kanë përmbajtje parabeni.

Lini një Përgjigje