Filter
 • Clarifying wash Shikim i shpejtë
  Add to Wishlist
  • Clarifying wash Shikim i shpejtë
  • Clarifying wash
  • 2750 LEK
  • Pastrues I butë që zvogëlon daljen e akneve (outbreak) dhe nxit lëkurën të jetë më e pastër dhe e shëndetshme. Aktivizohet me ujë dhe prodhon një shkumë të pasur që vepron me efikasitet për të pastruar poret nga papastertitë duke lënë lekurën e butë, të qartë dhe në komfort.
  • Shto në shportë
 • Mattifying lotion Shikim i shpejtë
  Add to Wishlist
  • Mattifying lotion Shikim i shpejtë
  • Mattifying lotion
  • 4980 LEK
  • Locion matifikues i cili është edhe hidratues ditor shumë i lehtë, me veprime të shumta. Ndihmon të balancojë prodhimin e yndyrës dhe pakëson daljen e akneve duke promovuar lëkurë të pastër, të shëndetshme dhe të matifikuar. Rezultati është heqja e yndyrës së tepërt për një lëkure pa shkëlqim dhe të qetë.
  • Shto në shportë
 • Oil control balancing serum Shikim i shpejtë
  Add to Wishlist
  • Oil control balancing serum Shikim i shpejtë
  • Oil control balancing serum
  • 4780 LEK
  • Serum i lehtë balancues I cili i jep lëkurës përfitime të shumta në lëkurë. Vepron sëbashku me lëkurën për të rregulluar prodhimin e yndyres, zvogëluar pamjen e poreve dhe kontrolluar shkëlqimin njëkohësisht e qetëson atë.
  • Shto në shportë