Ekspertiza zvicerane edhe per kujdesin e lekures me te ndjeshme

Misioni I Skincode

Kujdesi per bukurine dhe mireqenien e lekures te ndjeshme eshte fokusi yne kryesor. Si lider ne fushen e kerkimeve dermatologjike Zvicerane, ne synojme te zhvillojme formulime te performances se larte, grades mjekesore, qe jo vetem ofrojne rezultate te dukshme por gjithashtu sigurojne tolerance shume te larte ne lekure; Shendet – Siguri – Bukuri.

Ne kuptojme se si nxitet ndjeshmeria tek lekura, si rrjedhoje e irritimeve dhe alergjive qe sjell ndotja e ambientit, perdorimi I gjere I kimikateve, rrezatimi UV dhe stili I jeteses stresues. Produktet tona jane nje pasqyrim I paster I parimeve strikte dhe nevojave te njerzeve ne te gjithe boten. 

Trashegimia e Skincode

Skincode u themelua ne 1998 nga nje ekip profesionistesh Zviceran, me ekspertize te thelle ne industrine e kujdesit te lekures. Qe prej fillimit, ekipi I Skincode bashkepunoi me dematolog Zviceran te mirenjohur, eksperte perberesish dhe laboratore per te implementuar me te fundit ne shkencen dhe kerkimet dermatologjike. Si rezultat, dy koleksione innovative produktesh u krijuan – Skincode Essentials & Skincode Exclusives.